Interessegroepen

Zowel in Nederland als internationaal bestaan er interessegroepen waar leden met een gedeelde interesse of passie elkaar vinden. De groepen bieden de mogelijkheid om met en van elkaar te leren en netwerken op te bouwen.

Centraal hierbij staat kennisdeling en professionele ontwikkeling. Door deel te nemen aan gesprekken over opkomende trends en praktijken, het delen van ideeën en ervaringen leer je niet alleen van elkaar maar heb je ook de mogelijkheid om je vaardigheden en expertise op een specifiek interessegebied te ontwikkelen.

Interessegroep Projectmanagement 
in de Zorg

De interessegroep projectmanagement in de zorg brengt zorgprofessionals samen om te sparren over projecten, programma's en PMO vraagstukken. Binnenkort wordt de eerste bijeenkomst georganiseerd. Hou onze website in de gaten om op de hoogte te blijven.

Interessegroep Goed Opdrachtgeverschap

De opdrachtgever vervult een sleutelpositie in projecten en programma’s. Sinds 2008 delen gepassioneerde mensen uit de praktijk hun kennis over de rol van de opdrachtgever. De Interessegroep organiseert regelmatig bijeenkomsten en deelt kennis via de website.

Interessegroep PMO

Project Management Officer worden is een carrière met ambitie en purpose! Gedreven professionals maken het verschil en verbeteren door standaardisatie en optimale rapportages de resultaten van projecten. Daar is heel veel kennis en kunde voor nodig. De Interessegroep deelt die kennis en kunde op verschillende manieren.

Special Interest Groups IPMA World

Bij IPMA World kun je deelnemen aan maar liefst 14 verschillende interessegroepen. Je vindt er onderwerpen als PMO, Artificial Intelligence, Health care, Innovation and Change.

Meer over special intrest groups

Onze partners

Keurmerkopleiders