Word lid

IPMA Nederland biedt haar leden gratis (of met korting) de mogelijkheid bij te blijven binnen het vakgebied projectmanagement, hun persoonlijke competenties te ontwikkelen en andere projectprofessionals te ontmoeten.

Voor wie?

IPMA Nederland is er voor alle projectprofessionals in rollen als project-, programma- of portfoliomanager, PMO-er, scrummaster of productowner. Ook voor opdrachtgevers of leidinggevenden biedt het lidmaatschap toegevoegde waarde. IPMA Nederland focust op competenties en is methode-onafhankelijk.

 

Ben je jonger dan 35 en wil je weten wat IPMA Nederland voor jou kan betekenen? Meld je dan gratis aan bij IPMA Young Crew!

 

 

 

 

 

 

 

 

Lid worden

 

Collectief lidmaatschap

Organisaties kunnen vanaf 8 medewerkers een collectief lidmaatschap aanvragen. Bij 50 medewerkers, scheelt dit al zo’n 25% per deelnemer per jaar. Ook voor opleidingsinstituten is een collectief studentenlidmaatschap mogelijk.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lid worden

Neem contact met mij op voor meer informatie

Gratis lid PZO

Voor onze leden zijn wij een samenwerking aangegaan met Platform Zelfstandige Ondernemers (PZO). IPMA-leden kunnen gratis lid worden van PZO en gebruikmaken van de voordelen: gratis webinars en trainingen, kennisbank, helpdesk, ledenvoordelen en een lobby waarbij opgekomen wordt voor jouw belangen als ondernemer.

Meld je aan

Onze partners

Keurmerkopleiders