IPMA Nederland

Algemene Ledenvergadering

Algemene ledenvergadering
Laat jouw stem horen!

Kom naar de IPMA Ledenvergadering en laat jouw stem horen! We stellen nieuwe bestuurskandidaten voor, we presenteren het jaarverslag en praten je bij over de ontwikkelingen in de vereniging!

 

Download hier het financieel jaarverslag van 2023.

 

Maak kennis met de nieuwe bestuurskandidaten:

Remco van der Schoot heeft een Master in Projectmanagement behaald aan de Hogeschool Utrecht, waar hij nu ook werkzaam is als docent. Daarnaast is hij bezig met zijn promotieonderzoek over het beoordelen van cyber security interventies op basis van drie factoren: Kwaliteit (cyber security), Acceptatie (psychologie) en Continuïteit (Organisatiekunde). In 2023 behaalde Remco de derde plaats op de IPMA International Project Management Championship in Valencia. Middels een bestuursfunctie bij IPMA-NL wil Remco een positieve bijdragen leveren aan het vakgebied en zijn ervaringen delen als jonge professional!

Ron Vinken is ruim 30 jaar actief als freelance docent/trainer/coach/assessor en projectmanager binnen de vakgebieden projectmanagement, algemeen management en bedrijfskunde.

Ron staat bekend als een gepassioneerd projectmanager en praktijkdocent die theorie en praktijk succesvol met elkaar weet te verbinden en daarbij “the best of both worlds“ weet te bereiken.

Ron heeft substantiële bijdrages geleverd aan de ontwikkeling van “projectmanagement opleidingen” bij diverse hogescholen. Verder leverde Ron ook, als coauteur, essentiële bijdragen aan diverse boeken over programma- & projectmanagement.

In de beroepspraktijk kent men Ron als een gedreven en ervaren projectmanager (IPMA-B gecertificeerd) op het gebied van projectmanagement, management en bedrijfskunde. Ron heeft complexe bedrijfsdoelstellingen succesvol geoperationaliseerd, gecontinueerd, doorontwikkeld en gewaarborgd.

Ik help organisaties groeien. Naar verbeteringen, volwassenheid en Agility. Door het doorbreken van patronen en gewoontes om te buigen naar flexibel gedrag.

Jong van hart en jong van geest. Ik ben geïnteresseerd in nieuwe zaken en gedachtes. Voorlopen doe ik graag. Bijblijven is een tweede natuur. Kijken naar de toekomst hoort daar als vanzelfsprekend bij. Een belangrijke kwaliteit is mijn ervaring op verschillende vlakken. Luchtvaart, Verzekeringsmaatschappij, Overheid, centraal, provinciaal en lokaal.

Zowel in processen implementeren, veranderen als "harde ict" concepten bedenken en laten neerzetten. Ik ben op m’n best in een uitdagende complexe omgeving waar ik met mijn ervaring van toegevoegde waarde ben bij het:

  1. Brengen van rust en zekerheid in moeilijke vraagstukken.
  2. rofessionaliseren of opschalen van de Agile Way of Working.

Onze partners

Keurmerkopleiders